Floyd en Shine in de Vlietlanden 23 mei 2013

Alweer veel met Shine gedaan. Vanmorgen al vroeg naar de Vlietlanden gereden, waar we al om 09.00 uur bij het meer stonden om te gaan zwemmen.

Shine had totaal geen watervrees, ging Floyd achterna het water in. Ze had het helemaal naar haar zin! Daarna uit het water nog even lekker gespeeld met Floyd op de weide. Na Shine goed afgedroogd te hebben, moest zij in de Doggyride, zodat ik met Floyd verder lekker kon wandelen en wat proefjes kon doen.

Maar mevrouw Shine was hier echter niet van gediend en heeft zeker twintig minuten zitten blaffen, piepen en druk zitten doen voordat ze zich eraan overgaf en ging liggen. Ze vond het maar helemaal niets wanneer alleen Floyd los mag lopen. Dus volhouden maar, nergens op gereageren en stug door blijven lopen. Toen ze zich overgaf, ben ik met Floyd onderweg wat oefeningen gaan doen en op een gegeven moment was het helemaal OK voor haar.

Omdat dat ze uiteindelijk toch lief en stil was, mocht ze er op de terugreis weer even uit en konden ze nog even samen rennen.

Eenmaal weer thuis ging ze, moe en voldaan, heerlijk te slapen.

Klik hier om alle foto's van die ochtend te zien.

<- Terug naar overzicht Nieuws